Så ser beauty trenderna ut

maxresdefault

 

Glitter i hårbotten, fräscha fräknar och grått hår. Supersnyggt på Instagram och kändisar, men hur ser det ut i verkligheten? SOLOs Jessica Lagergren har testat.
rån Kylie Jenners plutiga läppar, till strobing och perfekt
_ konturering av ansiktet. I sociala medier råder ingen brist på
inspiration när det kommer till skönhetstrender. Frågan är: Hur ser det ut IRL? Och hur svårt är det att få till dem? Jag har testat sex av de mest populära beautytrenderna från Insta¬gram och Pinterest, de som inte verkade allt för svåra att ta sig an utan att vara en utbildad makeupartist. En del var förvånansvärt lätta att få till, även om resultatet inte blev lika snyggt som på Pinterest. Men jag skulle tyvärr inte lämna hemmet i hälften av de här looksen.
12-glitter-free-holiday-party-beauty-looks-1583142-1449197157.640x0cBEAUTYTRI GLITTER I HARBOTTEI
MÅLET: Låta glittr utväxten och samti se otroligt vackert i taget ur en Disneyfi SA BLEV DET: Gl och väldigt fint, me nar överallt. Och di verkligen överallt. P schen, på handfate innanför kläderna o ansiktet. Efter ett ai hittade jag dock ett löser problemet. Bl med vanlig hårgelé det på utväxten, ellt det. Om du strössl.” rekt över håret har att enbart hamna i Resultatet blev däremot inte lika fint som på so¬ciala medier och gör sig definitivt bättre på bild än i verkligheten.

BEAUTYTRE
STARKT
MARKERAD
MÅLET: Att se riktk Tänk catwalk med h en svår stil. SÅ BLEV DET: Ja
det är mitt i övrigt oc som gör att jag inte rade bryn. De tar öv och det ser mer ut gå på maskerad än ning. Jag hade tänkt se lika fräsch ut som Cara Delevingne, r och markerade bryn Även om just jag inte markerade bryn, så lägga en ljus penna tjockaste del. Det c extremt välplockat det ger hela brynet

KONTURERING OCH STROBING
MÅLET: Kim Kardashian. Kon-turpudrets mästarinna var helt klart mitt mål när jag skulle testa den här trenden som fortfarande har ett järngrepp om beautybloggare och instagrammare världen över. SÅ BLEV DET: På bild är det här hur snyggt som helst men det är lite som att få ihop det med någon på en maskerad. Du vaknar dagen efter bredvid någon som inte alls ser ut som Indiana Jones längre. Falsk marknadsföring helt enkelt. Det går säkert att få till konturering så att det fungerar att vistas i dags¬ljus utan att skämmas, men jag lyckades inte. Med en stor portion tålamod och en hel del fantasi kan du dock möblera om nästan hela ansiktet. Ett tips är att applicera lite konturpuder i taget för att sedan öka mängden. Sudda mycket och gör kanterna så mjuka som möjligt.
Strobing är en variant av konture^ ring som går ut på att du appli¬cerar skimrande highlighter på de högsta punkterna i ansiktet. Med strobing reflekteras ljuset, vilket ger ett härligt och naturligt glow. Det går utmärkt att kombinera båda teknikerna.
pobrane (7)KYLIE JENNER-LAPPAR
MÅLET: Kylie Jenners plutiga läp¬par. De är förvisso inte helt naturliga, men hon jobbar mycket med olika nyanser och färger. SÅ BLEV DET: Jag är ett stort fan av nudeläppar och har många gång¬er fått höra att jag borde testa lite mer färg. När ni ser det här resultatet för¬står ni varför jag inte använder mig av någon färg på läpparna. Jag luskade fram vilka produkter Kylie använder och har använt exakt samma, men jag passar helt enkelt inte i det! Fast plut deluxe, det blev det.
Om du vill sno Kylies look app¬licerar du en läppenna längs hela läpplinjen och jobbar dig inåt. Lägg sedan ett tunt lager läppstift och sudda linjerna med en pensel eller med fingertoppen, Tricket för att få till plutet är att det ska vara mörkare i kanterna och ljusare mot mitten av läpparna. För extra plut kan du app¬licera en liten mängd highlighter mitt på under- och överläppen. Men ge dig för Guds skull inte på ”the Kylie Jenner challenge”, alltså att stoppa läpparna i en flaska och suga tills de svullnar upp. Du kan få blåmärken, göra illa dig och det ser dessutom inte riktigt klokt ut.

073f78fab0abdb07945e1bc05bdfc552GREY HAIR – DON’T CARE
MÅLET: Det finns många kändi¬sar att välja mellan som ser helt fantastiska ut i grått hår. Rihanna. Ariana Grande och Lady Gaga
är bara några av dem som har provat the grandma style och verkligen lyckats. SÅ BLEV DET: Jag testade en lightvariant av grått hår genom att slänga i en färgad inpackning som ska fräscha upp den befintliga fär¬gen på håret. Det blev inte riktigt grått, utan mer en silverton och jag tror att man behöver besöka frisö¬ren för att få till en gråare nyans. Men det är ett smart sätt för att se om du passar i kallare toner.

 

Kommentera