Få till snyggare ögonfransar

Snygga ögonfransar är en viktig del i mångas sminkning både till vardags och fest. Det kan dock vara lite klurigt att få till de perfekta fransarna. Vi har därför valt att ta upp några tips på vad du kan göra för att få snyggare fransar och hur du väljer rätt mascara.

Tips till snyggare fransar

Det finns några tips du kan ta till dig ifall du vill få snyggare ögonfransar när du sminkar dig. En viktig sak är att se till är att mascaran inte blir för fast. Innan du applicerar mascaran kan du därför sätta hela behållaren i ett glas med varmt vatten. Du kan även tänka på hur du håller mascaraborsten när du applicerar produkten. Håll borsten horisontellt för att få en effekt av fylligare fransar. För att få effekten av längre fransar håller du borsten vertikalt. Innan du applicerar mascaran kan du borsta igenom ögonfransarna med en fransborste.

Så här väljer du rätt mascara

När du väljer en mascara finns det några saker du kan tänka på. Först kan du ta reda på vilken form dina ögonfransar har och vilken effekt du vill uppnå med din mascara. Du kan ta en titt på detta utbud för att se mer om sminkprodukter för ögonen.