När det krånglar med vatten och avlopp hemma

Har du fått problem med vatten och avlopp och akut behöver stänga av vattnet hemma, i väntan på att proffsen kommer? Då sitter huvudkranen för varm- och kallvatten oftast bakom toalettstolen. Då behöver du först skruva loss täckmuttern och därefter går det att stänga av vattnet med en skiftnyckel.

Hur du finner en duktig rörmokare

Sök i ditt närområde eller fråga dina vänner och bekanta när du söker efter en rörmokare eller VVS-specialist. Du kan också hitta en rörmokare på nätet. När du söker rörmokare på nätet är det viktigt att ta reda på hur lång erfarenhet de har och hur snabbt de brukar återkoppla. Du kan dessutom ofta hitta referenser från tidigare kunder på hemsidan. Vill du veta mer klicka här.

Vad händer när olyckan är framme?

För att få ersättning från ett försäkringsbolag så måste alla VVS-installationer vara utförda på ett fackmannamässigt sätt och med kvalitetsmaterial. För att vara trygg och säker på att arbetet blir korrekt gjort ska du vända dig till ett proffs.

Kom ihåg

Det är alltid bra att låta en rörmokare göra en besiktning av hur dina rör ser ut, men anlita en pålitlig och väletablerad rörmokare med certifieringar, F-skatt och momsregistrering. Etablerade rörmokare ger dig rätt till ROT-avdrag för arbetet.