För dig som planerar att bygga bar hemma

Intresset för att lära sig blanda drinkar har ökat på senare tid. Bland annat tack vare Youtube-profiler som David Kringlund som ger sina tittare tips om hur de kan blanda cocktails i toppklass i sin hemmabar.

Tillbehör till hemmabaren

Många drinkar behöver skakas för att bli riktigt bra. Därför är en drinkshaker ett essentiellt tillbehör i hemmabaren. Då kommer du kunna blanda i princip alla drinkar du kan tänka dig, och göra det på rätt sätt.

Det kan också vara roligt att garnera dina drinkar. För det kan du använda exempelvis skal från citron eller apelsin. Då kan det vara bra om du köper hem en skalare som kan skala riktigt fint och tunt. Andra bra saker att ha i din bar där hemma är citruspress, cocktailsil och ett mått för att mäta upp dina ingredienser.

Shoppa saker till din bar online

Du kan hitta allt för din bar på nätet. Det är smidigt att shoppa dina bar tillbehör online. Du kan hitta allt på ett och samma ställe och du slipper springa i flera olika butiker. Köp hem dina tillbehör redan idag så du är redo att blanda din favorit drink på nyårsafton eller bjuda dina gäster på fräscha sommar drinkar.