Hitta din träningsform

Att träna är något som vi alla borde göra. Då vi allt mer har stillasittande arbeten så kräver vår kropp annan form av rörelse för att vi ska må bra. Genom att hitta den träningsform som du tycker om så kan det bli enklare att komma iväg på din träning.

Cykel

Att cykla är något som de flesta kan göra. Nu kanske det inte behöver tränas inför Tour De France utan det kan räcka med att du cyklar till och från arbetet istället för att ta bilen. För alla damer så gäller det att hitta en bra damcykel som du känner passar dig. Självklart så gäller samma sak för herrarna. Det är viktigt att cykeln är av bra kvalité som kan hänga med länge. Förutom att cykla till och från arbetet så kan man regelbundet träna med cykel på ledig tid.

Löpning

Det är relativt enkelt att ta på sig löparskorna och ut för ett träningspass. Du kan ge dig ut oavsett var du befinner dig. Se till att alltid packa med dig dina träningskläder och skor så du kan träna då det passar dig. Om du väljer att börja med löpning så kan det vara vettigt att börja på ett mjukt underlag och ta det lugnt från början. När du börjar känna dig varm i löparkläderna så kan du utmana dig själv med mer avancerad löpträning. Efter riktigt hårda pass så se till att vila en dag.