Skydda din nya iPhone 14 med ett bra fodral

Om du har köpt en ny iPhone 14 vill du givetvis inte att den ska gå sönder. Det viktigaste är såklart att du är rädd om din nya telefon och hanterar den försiktigt.

Men olyckor kan alltid ske, även om du är noggrann. Därför bör du ha ett bra fodral till telefonen. Du kan ta en titt på nätet för att hitta snygga fodral som kommer skydda mobilen på ett effektivt sätt.

Glöm inte skärmskyddet

Ett fodral är ett bra skydd för mobiltelefonen. Komplettera också helst med ett skärmskydd. Då är risken för att skärmen ska få sprickor och repor mindre. Skulle olyckan, trots alla försiktighetsåtgärder, vara framme kan du höra med ditt försäkringsbolag om din hemförsäkring täcker kostnaden.

Självklart ska du vara rädd om din telefon för att slippa betala för dyra reparationer. Eller i värsta fall till och med behöva köpa en ny telefon. En iPhone 14 är en relativt dyr modell och du bör vara rädd om den.

Men en annan aspekt på det hela är att elektronikprodukter har stor miljöpåverkan. Så att ta hand om din mobil är faktiskt också något som är bra för miljön och som minskar svinnet.