Allt för din rakning och ditt skägg

Det bästa sättet att raka skägget beror på vilken typ av skägg du vill ha. Det finns många olika stilar som du kan välja mellan. Vissa människor föredrar ett skägg med ett kort, stubbigt utseende medan andra gillar att hålla det långt och flödande.

Raka på olika sätt

Du kan använda bara ett rakblad eller en kombination av både rakblad och elektrisk rakapparat. Att använda en elektrisk rakapparat är mycket enklare. Eftersom det gör att du kan trimma hårstråna mycket snabbare än vad ett blad kan göra. Det finns dock vissa nackdelar med att använda en elektrisk rakapparat framför bara ett blad eftersom de tenderar att vara mycket dyrare än blad och de tar mer plats när de inte används.

Rakblad eller rakapparater?

Det är viktigt att tänka på hur länge du ska raka dig. Om du bara behöver raka dig en gång i veckan, kan det räcka med ett rakblad, men om du ska raka dig varje dag kan det vara värt att investera i en elektrisk rakapparat också, du kan enkelt shoppa på nätet efter de artiklar du behöver. Tänk noga innan du gör ditt val, det är lätt att vara efterklok.