Träning och hälsa en bra kombination

Att träning och hälsa är en bra kombination är vi säkert överens om. Alla är vi olika och har olika förutsättningar när det kommer till träning. Men det behöver inte vara fråga om någon elitsatsning för att springa något maraton eller att du ska göra en svensk klassiker. Det kan räcka med att du varje dag rör på dig på något sätt.

Börja med träning

Har man inte tränat så mycket tidigare så är det ju klart att det är ett visst motstånd innan man fått upp sin kondition. Men alla börjar vi någonstans och det kan vara att man börjar promenera 15 till 20 minuter per dag förutom de vardagspromenader som man gör. Skaffa dig schyssta träningsprodukter och kläder hos Länna Sport så kanske det blir enklare att ge dig iväg på dina träningsrundor. Ett par bra träningsskor gör att det blir bekvämare att promenera. Sköna träningsbyxor och en nice t-shirt så är du på banan.

Förändra dina träningsrutiner

Efter du hållit på ett tag så kommer du att känna att det blivit en förändring. Din kondition kommer att förbättras och du kommer att orka med mer. Både då du tränar men också på din fritid och i ditt arbete. Du kommer att må så mycket bättre efter dina Power Walks. Du kan med fördel förändra dina träningsrutiner med längre promenader och kanske mer utmanande promenadstråk. Backar och trappor som tidigare kändes jobbiga blir nu den utmaning som du och din kropp behöver.