Sommarträning för hockeyspelaren

Är det så att du vintertid spelar mycket ishockey så gäller det att du får igång sommarträningen. Den så kallade Of Ice träningen är viktig så du håller igång din ishockey även fast det inte är säsong. Även om det idag finns tillgång till ishallar året om så kanske man gärna fokuserar på barmarksträning under sommarhalvåret.

Hockeyrelaterad träning

Det finns många sätt att träna under sommaren och som hockeyspelare så finns det speciellt framtagna produkter som man kan använda sig av för att öva upp färdigheterna när man inte spelar eller tränar hockey. De går även att använda i all form av träning men är framtagna för just hockeyspelare. Det är bra att få en så allround träning som möjligt. Konditionen är något som alltid bör underhålla oavsett vilken sport man håller på med.

Andra träningsformer

Löpning är något som det inte behövs så mycket produkter för att kunna genomföra. Ett par bra löpskor så kan du ge dig ut och springa. Sommartid så är det perfekt för att ge sig ut och springa. Se till att få variation på dina löprundor. Både underlagsmässigt men också stigning och utförs. Om inte löpning är något som passar dig så kan cykel ge dig den konditionsträning som s väl behövs. Om du vill få tips och råd hur du bäst och effektivare vill träna på cykel så finns det massor av information online som ger dig detta.